ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΤΗΛ.

E-MAIL 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 2287360101

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 πατήρ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΘΗΡΑΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 ΨΑΘΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΚΕΝΤΡΩΤΑ ΣΟΦΙΑ 

ΜΕΛΟΣ

 

 

 ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΕΛΟΣ

 

 

 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ

 

 

 ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΕΛΟΣ

 

 

 

Επωνυμία

Γηροκομείο «Η Αγία Ελένη» Αντωνίου και Ελένης Λιλλλή ή Ρίτσου

Σκοπός

Στέγαση και φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων.

Πρόεδρος

Δαμουλάκης Γεράσιμος

Τηλέφωνα / email

 2287360101 / mayor@milos,gr

 

Τον Αύγουστο του 1977 έγινε η σύσταση του Ιδρύματος με την επωνυμία Γηροκομείον «η Αγία Ελένη» Αντωνίου και Ελένης Λιλλή ή Ρίτσου», το οποίο με την εφαρμογή του προγράμματος Καποδίστριας περιήλθε στον Δήμο Μήλου. girokomeio

Σκοπός το ιδρύματος είναι η στέγαση, σίτιση και παντοειδής περίθαλψη Μηλίων οι οποίοι έχουν υπερβεί το 60ο έτος της ηλικίας τους.

Οι πόροι του ιδρύματος σύμφωνα με το θεσμικό του πλαίσιο είναι η ετήσια επιχορήγηση του Δήμου, επιχορήγηση του Δημοσίου, των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Μήλο, κάθε είδους συνδρομές, εισφορές, δωρεές και έσοδα από τη χρηματική συμμετοχή ατόμων που έχουν ανάγκη προστασίας.

Το οικόπεδο είναι 4500τ.μ.. Στον πρώτο όροφο έχουν διαμορφωθεί κοιτώνες περιθαλπομένων κα προσωπικού, καθιστικά, τραπεζαρία και λοιποί βοηθητικοί χώροι και εγκαταστάσεις.  Στο ισόγειο τμήμα του έχουν ήδη διαμορφωθεί κατάλληλα κοινόχρηστοι χώροι που στεγάζουν τις δραστηριότητες του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, καθώς και χώροι καθιστικού, γυμναστικής, φυσικοθεραπείας, ιατρείου, γραφείων, χώροι υγιεινής και άλλο βοηθητικοί χώροι.